Är det morgon eller kväll med TeTeater - resa till Övraby

Datum: 2017-08-20

Tid: 18:00

Plats: Tomelilla, TeTeater

Biljettinfo: Pris inklusive buss t/r Ängelholm, föreställning samt måltid: 600 kr, för medlemmar 500 kr Obs! Begränsat antal platser (25) så det är först till kvarn som gäller. Buss avgår från polishuset i Ängelholm, tid meddelas senare. Anmälan till tel 0431-802 89 senast 14 augusti eller maila: angelholm.riksteaterforening@gmail.com OBS! Invänta bekräftelse och inbetala därefter summan till Ängelholms Riksteaterförenings BANKGIRO 5116-1842 eller swisha till: 123 222 10 75 Anmälan är bindande!

Scenpasserbjudande: 100 kr rabatt

Är det morgon eller kväll är en monolog om livet.
Är livet efter 60 bara en början, eller är det början till slutet?
Manus: Elena Alexandrova, regi: Bodil Mårtensson
Föreställningen är ca 1 timme lång, därefter äter vi en rysk måltid tillsammans innan det är dags för hemfärd. I samband med föreställningen finns en konstutställning på plats med målningar av den ryska konstnärinnan Vita Dmitrieva.
Läs mer om TeTeater: http://www.teteater.se

Information om teaterresa:
Resa till TeTeater i Övraby
Information om arrangemanget:
En teaterresa utöver det vanliga Res med teaterföreningen till Övraby utanför Tomelilla och upplev teater på annorlunda vis. Vi besöker TeTeater/Elena Alexandrova som bjuder på teater i hemmiljö. I det lilla formatet får man intim kontakt med scenen och en nära upplevelse.