Emil Jensen - Flyktpotatis

Datum: 2017-03-28

Tid: 19:00

Plats: Ängelholm, Jarl Kullescenen

Biljettinfo: Biljetter säljes på Akademibokhandeln i Ängelholm Det går även bra att boka via mail angelholm.riksteaterforening@gmail.com eller ring 0709-98 31 07 Biljettpris: 200 kr, för medlem 160 kr Gratis för ungdomar mellan 13-20 år boendes i Ängelholms kommun För ungdomar: anmäl dig här, uppge namn, skola och klass http://www.engelholm.se/emiljensen Då detta främst är ett arrangemang för ungdomar är övriga platser begränsade OBS! Onumrerade platser i salongen! Ett arrangemang i samarbete med Ängelholms kommuns mångfaldssamordnare och fritidsgårdar. Ungdomsbiljetterna sponsras av Ängelholms kommun.

Scenpasserbjudande: 40 kr

Upplev Emil Jensen - en av våra mest unika och angelägna röster! Genom att på samma gång vara både en av Sveriges roligaste och allvarligaste artister lämnar Emil ingen oberörd. Han duckar aldrig för svåra ämnen, men lyckas hela tiden skaka fram hopp, humor och oväntade vändningar, oavsett om han pratar om mänskliga rättigheter eller sjunger om mänskliga svårigheter. Med mjukt tilltal och stenhård satir, finstämd musik och hisnande mellansnack, vågar Emil vända ut och in på sig själv och världen och visa hur det mest personliga hänger ihop med det mest globala.
Information om arrangemanget:
Denna föreställning är ett arrangemang i samarbete med Ängelholms kommuns mångfaldssamordnare och fritidsgårdar. Ungdomsbiljetterna sponsras av Ängelholms kommun.